Het concept

Wat is de Changing Life Hub?

De Changing Life Hub is de fysieke manifestatie waar de ‘Complete Lifestyle Experience’ van Changing Life tot leven komt. Hub is een synoniem voor naaf en dat betekent de centrale plek waar de spaken van een wiel bij elkaar komen. De Changing Life Hub is de verbindingsplek waar gelijkgestemden bij elkaar komen om de beste versie van zichzelf te worden.

Je Personal Body Plan is leidend

De Changing Life Hub is geen sportschool, omdat de Changing Life Hub een bestemming is. Het gaat het om het verrijken van mensen hun leven, sterker nog, het veranderen van mensen hun leven in de positieve zin van het woord. Je Personal Body Plan is leidend en je krijgt er een CL Hub – Free abonnement bij. Je kunt altijd upgraden naar een hoger CL Hub abonnement.

De vernieuwde CL Hub standaard

Vanwege het coronavirus zijn we genoodzaakt het model van de CL Hub structureel te wijzigen op basis van een maximale capaciteit en het vooraf reserveren van een tijdslot.

Vanuit de Overheid zijn er strikte maatregelen gesteld waar we ons aan dienen te houden om weer open te mogen. Tegelijkertijd willen we ook de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen handhaven.

Ikaika Husslage

Gym Lead

Stefanie Knijn

Horeca/Desk Lead

CL Hub Protocol

Er is altijd een Personal Body Trainer en Desk Associate aanwezig om ervoor te zorgen dat alle maatregelen in acht worden genomen, zodat we voor iedere member de veiligheid en kwaliteit kunnen waarborgen.

Thuis omkleden

Je dient thuis je sportkleding aan te doen. De kleedkamers zijn gesloten.

Handen wassen

Bij binnenkomst ben je verplicht om gebruik te maken van de desinfectiemiddelen.

Gebruik handdoek

Neem je eigen handdoek mee en maak hier gebruik van tijdens het sporten.

1 member per 12m2

Iedere member moet 12 vierkante meter de ruimte hebben.

1,5 meter afstand

Houd altijd 1,5 meter afstand van elkaar en geen fysiek contact.

Van tevoren reserveren

Je kunt alleen gebruik maken van de CL Hub binnen jouw gereserveerde tijdsvlak.

Ga direct weer naar huis

Na afloop dien je direct de CL Hub te verlaten voor de volgende groep members.

Desinfecteer de materialen

Reinig en desinfecteer al het materiaal voordat je aan de oefening begint en wanneer je stopt.

Gebruik van toiletten

Er mag maar één persoon tegelijkertijd gebruik maken van de toiletten.

Neem je eigen afval mee

Je neemt je eigen afval mee naar huis.

Eigen drinkfles/bidon

Neem je eigen drinkfles/bidon mee.

Alleen betalen met pin

Het is alleen mogelijk om te betalen met pin.

Het vernieuwde CL Hub concept

We gaan de CL Hub in twee fases openen volgens het vernieuwde CL Hub concept.

Fase 1: Het tijdelijke CL Outdoor Hub concept (vanaf 26 mei)

Voor zover nu bekend mag de CL Hub officieel pas open op 1 september 2020. We hebben echter een tussentijdse oplossing gevonden: de CL Outdoor Hub op de parkeerplaats voor de CL Hub.

De CL Hub is enkel toegankelijk als je een Personal Body Plan abonnement + een CL Hub abonnement hebt. Gelukkig krijg je bij je Personal Body Plan abonnement als extra gratis een CL Hub – Free abonnement.

Met het ‘Free’ abonnement (€0,00 p/mnd) krijg je toegang in de gratis uren, met het ‘Regular’ abonnement (€19,99 per maand) in de gratis uren én basisuren en met het ‘Unlimited’ abonnement (€29,99 p/mnd) in de gratis uren, basisuren én piekuren.

Je dient van tevoren een tijdslot te reserveren binnen de uren die vallen binnen het CL Hub abonnementstype dat je hebt. Als je niet van tevoren een tijdslot hebt gereserveerd dan krijg je geen toegang. Het principe voor een tijdslot is simpel: vol=vol.

Om zoveel mogelijk mensen in deze uitdagende tijd te kunnen helpen krijg je het CL Hub – Regular abonnement (t.w.v. €19,99 p/mnd) tot 1 september 2020 gratis.

Zodra de CL Hub weer officieel open gaat kun je zelf beslissen of je het CL Hub – Regular abonnement houdt, kosteloos opzegt (je gaat dan weer naar het CL Hub – Free abonnement). Je kunt ook altijd upgraden naar het  ‘Unlimited’ abonnement (€29,99 p/mnd).

Fase 2: Het vernieuwde CL Hub concept (vanaf 1 juli)

We hebben een vernieuwd CL Hub concept ontwikkeld om aan alle veiligheidsmaatregelen te kunnen voldoen die door de Overheid zijn opgesteld vanwege het coronavirus.

Het vernieuwde CL Hub concept is gebaseerd op het bewaken en spreiden van de capaciteit. Dit betekent dat we gaan werken met gratis uren, basisuren, piekuren, een maximale capaciteit per tijdslot en credits. Het principe per tijdslot is simpel: vol=vol.

De CL Hub is enkel toegankelijk als je een Personal Body Plan abonnement + een CL Hub abonnement hebt. Gelukkig krijg je bij je Personal Body Plan abonnement als extra gratis een CL Hub – Free abonnement.

Met het ‘Free’ abonnement (€0,00 p/mnd) krijg je toegang in de gratis uren, met het ‘Regular’ abonnement (€19,99 per maand) in de gratis uren én basisuren en met het ‘Unlimited’ abonnement (€29,99 p/mnd) in de gratis uren, basisuren én piekuren.

Je dient van tevoren een tijdslot te reserveren binnen de uren die vallen binnen het CL Hub abonnementstype dat je hebt. Als je niet van tevoren een tijdslot hebt gereserveerd dan krijg je geen toegang.

De CL Hub abonnementen zijn een add-on en maandelijks opzegbaar. Je kunt upgraden naar een hoger abonnement of downgraden naar een lager abonnement. Het CL Hub – Free abonnement is altijd gratis zolang je een Personal Body Plan abonnement hebt.

Val jij onder één van deze twee uitzonderingen?

De Desk Associate controleert bij aankomst in de CL Hub of je echt aan deze uitzonderingen voldoet.


Uitzondering 1

Heb jij je huidige Personal Body Plan – Premium abonnement vóór 25 mei 2020 afgesloten? Dan krijg je een gratis upgrade naar het CL Hub – Unlimited abonnement (t.w.v. €29,99 p/mnd) voor zolang je een Personal Body Plan – Premium abonnement hebt. Met het CL Hub – Unlimited abonnement kun je dagelijks een tijdslot reserveren in de gratis uren + basisuren + piekuren.

Val jij onder deze uitzondering?

Vul dit formulier in

Uitzondering 2

Had jij vóór 25 mei 2020 al een betaald CL Hub abonnement met onbeperkt toegang als add-on? Dan betaal je geen €29,99 voor het CL Hub – Unlimited abonnement, maar het bedrag wat je reeds betaalde voor de CL Hub als add-on abonnement. Met het CL Hub – Unlimited abonnement kun je dagelijks een tijdslot reserveren in de gratis uren + basisuren + piekuren.

Val jij onder deze uitzondering?

Vul dit formulier in


Val je niet onder de bovenstaande twee uitzonderingen? Schrijf je dan gratis in zodat je snel kunt komen Hubben.

Let op: alleen mogelijk in combinatie met een Personal Body Plan abonnement.

Bekijk de abonnementen